Històric del International Gospel Festival Barcelona 2022

Posem en marxa el segon FESTIVAL  fet novament des de la base, i per la gent que, com tots nosaltres, estem al peu del canó des de fa temps. Aquesta és una proposta  amb un format únic en el panorama musical del nostre país, dedicat íntegrament a l’estil musical del gospel.

ONE HEART és més que un “festival” a l’ús:  és un espai on aprendre i actuar al costat de figures rellevants del gospel internacional. És una fórmula en la qual els amants d’aquest gènere musical, ja siguin persones individuals o membres d’un cor, aprendran i milloraran les seves habilitats interpretatives i vocals, aprofundiran en la tècnica i coneixeran nous trucs, tot això amb l’oportunitat d’estar fent música. Perquè l’essència d’aquest festival, que és l’essència de l’gospel, és la de conviure i compartir. Aquesta és una trobada internacional de tots aquells que estimen aquesta música, més enllà de les creences, procedència i tradicions de cadascú.

En l’edició del passat mes d’abril van participar figures com el compositor, artista i productor discogràfic nord-americà Donald Lawrence, que va oferir un taller i els assistents van participar posteriorment en el seu concert, o Bazil Meade, referent del gospel europeu i fundador i líder de London Community Gospel Choir que va viatjar a Barcelona al costat de Anette Bowen i Rebecca Thomas que van participar també en els tallers i concerts al costat de Messengers, Goizargi Gòspel Choir, Esclat i la Sant Andreu Jazz Band.

En uns temps incerts i bastant convulsos, la música gospel, emotiva, vibrant i hipnòtica, uneix cors perquè per uns dies siguin ONE HEART i dir-li a el món des de Barcelona que integrant la música en les nostres vides un futur millor és possible.

No us ho perdeu! Tots som imprescindibles!