Biografies dels talleristes del International Gospel Festival Barcelona 2023

Daniel Thomas

Daniel Thomas

Londres

Daniel Thomas és un multifacètic reconegut internacionalment, bohemi, amb direcció coral i amb experiència que abasta més de trenta anys. És cantant, compositor, entrenador vocal i arranjador vocal a més de ser productor, director de cor, corista i teclista en gèneres de dansa, gospel, soul, pop, funk, jazz, rock i clàssica. Anteriorment va exercir com a director del cor de The London Community Gospel Choir amb el qual va realitzar nombroses gires, juntament amb molts altres cors tant al Regne Unit com a l’estranger, inclòs el guardonat Grammy love Fellowship Choir (Nova York) i el International Cor de masses a Estocolm compost per més de nou-centes veus de tot el món el 2010.

Actualment exerceix de director del cor per al famòs House Gospel Choir on a vegades apareix com a vocalista principal. També exerceix com a director per a molts cors de l’església i la comunitat que executen regularment un “campament d’entrenament” tallers i classes magistrals amb els seus integrants a més de facilitar cors per a programes de televisió, grabacions i festivals de música. També dirigeix un sèrie de tallers i varies masterclass sota la seva marca The Cor Daniel Thomas Experience .

Com entrenador vocal, ha treballat amb artistes com Girls Aloud, Blue, Boy George i amb diversos concursants de X Factor i The Voice. També com a suport vocalista ha treballat amb Elton John, Luther Vandross, James Brown, Cher, Boy George, Blue, Simon Webbe, Beverley Knight, Peter Andre, Westlife, Lionel Richie, Primal Scream, Spiritualized, The Kooks, The 1975 – per nomenar alguns. Per altra banda va ser un dels arranjadors vocals / corals contractats per House Gospel Choir per a l’últim disc de Robbie Williams (2022).

Daniel Thomas