Biografies dels talleristes del International Gospel Festival Barcelona 2023

Colin Vassell

Colin Vassell

Londres

Colin Vassell és un destacat coach vocal internacional, director de cor i cantant de música gospel. Compta amb 39 anys d’experiència i va començar a dirigir Woodgreen Gospel Choir el 1985. Ha aparegut com a director musical en diversos programes de televisió i transmissions en viu a la BBC Morning Worship, People Get Ready i Songs Of Praise. Va fer també Countdown el 2019. Colin va ser director musical de Choir BoyThe Royal Court Theatre a Londres el 2012.

Colin ha aparegut en nombrosos concerts i produccions internacionals com Christmas Gospel Celebration al Teatre Toniolo a Mestre, Venècia i Live Gospel Broadcast a Radio House de Copenhaguen. Colin és un excel·lent líder de tallers i ha viatjat molt per tot Europa facilitant tallers de música góspel en diverses ciutats escandinaves, inclòs tallers de formació d’equips per a Nordea Bank. Colin també ha dirigit tallers durant el dia de música gospel a la Universitat de Chichester el 2018, 2019 i 2020.

A Colin l’apassiona compartir l’alegria i la positivitat que porta el cant. El 2008 va fundar el London Gospel Factory Community Choir, un cor inclusiu per a persones de totes les habilitats de cant. El cor ha actuat en esdeveniments de recaptació de fons per a organitzacions benèfiques, inclosa la recerca sobre el càncer i la vareta màgica de Merlí.

Colin Vassell