Avís legal

De conformitat amb el qual estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L. informa els usuaris, que ha procedit a crear un perfil en la / Xarxa / és Social / és Facebook, Twitter, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades de SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L.:
• CIF: B61744603
• ADREÇA: CASANOVA 91 PRINCIPAL PRIMERA 08011, BARCELONA
• CORREU ELECTRÒNIC: adminstracion@anexa.nu
• DOMINI WEB: WWW.ANEXA.NU

L’usuari disposa d’un perfil en les Xarxes Socials i ha decidit unir-se a la pàgina creada per SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L., mostrant així interès en la informació que es publiciti en la Xarxa. En unir-se en la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de les pròpies Xarxes Socials, així com configurar el seu perfil per a garantir la seva privacitat.

SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L. té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només seran utilitzades dins de les pròpies Xarxes Socials i no seran incorporades a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L., d’acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

• Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de cada Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
• Rectificació: només es podrà rectificar la informació que es trobi sota el control de SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L., per exemple, eliminar comentaris publicats en la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret ha d’exercir-lo davant la Xarxa Social corresponent.
• Cancel·lació i / o Oposició: Com en el cas anterior, només podrà modificar la informació que es trobi sota el control de SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L., per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L. realitzarà les següents actuacions:
• Accés a la informació pública del perfil.
• Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada en la pàgina de SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L.,
• Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de les Xarxes Socials.
• Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix la seva informació, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, una vegada unit a la pàgina de SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L., podrà publicar comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per les Xarxes Socials. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular d’aquests, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i / o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L. es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L. no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions també seran conegudes per altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges publicades a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L., però si que romandran en les Xarxes Socials.

Concursos i promocions
SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L. es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun dels concursos que es realitzin mitjançant les Xarxes Socials, seran publicades respectivament en aquestes. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable. Les nostres promocions no estan avalades, patrocinades ni són administrades, de cap manera, per les Xarxes Socials i tampoc estan associades a cap d’elles.


Publicitat
SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L. utilitzarà les Xarxes Socials per a publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE. No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de SERVEIS ACTUALITZATS DE L’ESPECTACLE, S.L. perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de l’activitat. A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de les Xarxes Socials:

• Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/

• Twitter: https://twitter.com/privacy