Biografies dels talleristes del International Gospel Festival Barcelona 2022

Hans Christian

Hans Christian

Dinamarca

Fa més de 20 anys que escric cançons. Escric sobretot música gospel, elogis i culte ..

Les meves cançons són personals. No escric sobre coses que he llegit en un llibre: escric sobre la meva vida. Escric sobre les coses que em fan feliç i les que em fan trist.

Les meves cançons són cantades per cors i esglèsies a tot Europa, als EUA, al Japó i fins i tot a l’Àfrica.

Dirigeixo el cor més gran d’Europa (que jo sàpiga): Copenhagen Gospel Voices amb més de 500 veus. També sóc el director de l’Opstand Gospel Choir, que vaig fundar fa 19 anys.

Gospel Music Workshop of America (GMWA) el 2001. Va ser la primera vegada que vaig ensenyar als Estats Units i hi havia més de 3000 cantants al cor.

El 2008 vaig dirigir un cor de masses de 4.000 veus a Alemanya al 4. International Gospelkirchentag. Formo part del moviment Soul Children a Noruega. He escrit diverses cançons per a ells i he estat ensenyant al seu festival anual Soul Children durant els darrers 5 anys. Animo a tothom que treballa amb nens a unir-se a nosaltres a Oslo en un d’aquests festivals. 1500 nens cantant soul i gospel! Llegiu més sobre Soul Children aquí.

Des del 1995 he creat més de 20 festivals de gòspel a Dinamarca, i tants tallers que he perdut el compte. Alguns dels meus esdeveniments més recents han estat portar Kirk Franklin a Dinamarca per a 3 concerts el 2008 i el 2009. Cada estiu dirigeixo 3 setmanes de tallers sobre “Summer gospel”. Per a aquests tallers convido alguns dels millors directors, cantants i músics de gospel a ensenyar amb mi.