Biografies dels talleristes del International Gospel Festival Barcelona 2022

Bazil Meade

Bazil Meade

Gran Bretanya

Meade és cantant, pianista i un director musical carismàtic que ha format part de la indústria musical durant més de 3 dècades. És el fundador i director del prestigiós grup The London Community Gospel Choir (LCGC), i una de les figures més respectades i valorades en la indústria musical britànica. Amb el seu cor, ha trepitjat grans escenaris i ha actuat en països d’arreu del món. L’any 1982, quan va fundar els LCGC, només tenia en ment fer un sol concert.

L’espectacle va tenir tant èxit que, el que havia començat com un esdeveniment puntual aviat es va convertir en un llegat de prop de 35 anys de concerts d’arreu del món, en escenaris, a la televisió, la ràdio i diversos esdeveniments. La seva ambició era reunir els dos aspectes fonamentals de la seva vida, la seva fe i la seva música, per inspirar i divertir al públic.

Molts dels millors artistes musicals l’han convidat a dirigir el seu cor amb ells, dels que en destaquen Madonna, Elton John, George Michael, Sting, Paul McCartney, Brian May, Tina Turner, Eric Clapton, Diana Ross, Luther Vandross, Ellie Goulding, Sam Smith i Kylie Minogue.

Sota la seva direcció i assessorament, han sorgit alguns dels millors cantants de gospel i R&B en el Regne Unit.

Actualment, per continuar vivint el seu somni, està de gira amb “The Bazil Meade Experience” per reviure la música de la seva joventut, inspirada pel jazz, el soul i el gospel.